Rejsevaccination

Practio har tilbudt rejsevaccinationer på apoteker i hele landet siden vores grundlæggelse i 2015, og har vaccineret flere tusinder af danskere før deres udlandsrejse.

Hvorfor skal du tilbyde rejsevaccinationer på dit apotek?

Det er nemt og sikkert

Practio’s læger påtager sig det medicinske ansvar, og vi har en hotline til hjælp efter opstart. Hvadenten det er vedrørende sundhedsfaglige spørgsmål eller IT og administration, er vi altid klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med rejsevaccination, og det er altså en gennemtestet løsning.

Gratis uddannelse af apotekspersonale

Practio uddanner dit apotekspersonale gratis, så de er klar til at tilbyde rejsevaccinationer på dit apotek. Uddannelsen består af e-learning og et praktisk kursus.

Kom i gang på kun 14 dage

Det tager i alt kun cirka 15 timer at uddanne dit personale, og du kan dermed begynde at tilbyde rejsevaccinationer på dit apotek allerede efter 14 dage. 

Intet opstartsgebyr

Der er intet opstartsgebyr, når du skal tilbyde vores rejsevaccinationsservice på dit apotek. Da uddannelsen kun er estimeret til cirka 15 timer, er der altså ingen store udgifter for dit apotek.

Eget journalførings- og bookingsystem

Practio har sin egen unikke teknologiplatform til journalføring, som gør det muligt at reducere behandlingsfejl, og dermed forbedre patientsikkerheden. Vi har også vores eget bookingsystem for kunder, og sørger altså selv for at sende kunder ned på dit apotek ved hjælp af markedsføring.

Yderligere spørgsmål?

Vil du vide mere om vores rejsevaccinationsservice, så kontakt os venligst på info@practio.dk. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt.

Relaterede artikler

Influenzavaccination

I samarbejde med lokale apoteker i hele landet, har Practio gennemført over 180,000 influenzavaccinationer indtil nu.

COVID-19 antistoftest

COVID-19 antistoftest undersøger, om patienten tidligere har haft coronavirus. Det er en hurtigtest, og det tager kun 10 minutter at give patienten svar.