Presserum

01. Vores Historie

Patienter står i stigende grad over for lange ventetider, når de skal booke tider og besøge deres læge. Dette er i høj grad på grund af, at der er langt flere patienter end læger har kapacitet til at behandle.

Practio var grundlagt for at bygge bro mellem udbud og efterspørgsel af sundhedsydelser, og dermed reducere ventetider for patienter. Vores mål er at give borgerne nemmere adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet ved at bruge vores teknologiplatform til at omdanne apoteker til sundhedscentre. Læs mere om Practio og vores mål her.

02. Hurtige Fakta

Grundlæggere

Mads Mikkelsen og Jonas Nilsen

Grundlagt i

2015

Kontorer

  • København, Danmark

  • Lissabon, Portugal

  • Liverpool, England

Antal ansatte

40+

03. Vores Grundlæggere

Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen, CEO og medstifter af Practio

Med en baggrund i international salg og forretningsudvikling, har Mads arbejdet i krydset mellem teknologi og sundhed i størstedelen af sin karriere. Drevet af ønsket om at bygge noget unikt og virkningsfuldt, blev han medstifter af healthtech virksomheden Practio i 2015, og kickstartede en mission om at bruge teknologi til at gøre den primære sundhedssektor mere tilgængelig.

Som tidligere atlet er Mads stærkt motiveret af fremgang, udfordring og sund konkurrence. I start-ups er den eneste konstant forandring, og han elsker den energi, der antændes af denne volatilitet.

Jonas Nilsen

Jonas Nilsen, læge og medstifter af Practio

Jonas Nilsen er en dansk læge og ekspert i digital sundhed. Han har læst medicin på Københavns Universitet og Innovation Management på Harvard Business School. 

Jonas’ ud- af-boksen tankegang blev først ført ud i livet under hans medicinske studier, hvor han var medstifter af Medineering, en start-up der byggede tre-hjulede cykler til børn med kræft. Siden da har Jonas været medstifter af adskillige start-ups, og er også bestyrelsesmedlem i flere virksomheder, heriblandt Brain+ og Practio.

I dag er Jonas medstifter af Practio, hvis mål er at gøre sundhedsydelser af høj kvalitet tilgængelige for alle. Practio har en voksende tilstedeværelse i både Danmark og Storbritannien.

04. Practio i Nyhederne

Iværksætterhistorier Practio – Har fået 61 millioner i ryggen til internationalisering

Børsen Kø­ben­havn­ske apo­te­ker til­by­der an­ti­stof­test for cor­o­na

DR Nyheder Influenzasæsonen står for døren: Apoteker klar med vacciner

Vækstfonden Digital lægehjælp vil sikre hurtigere behandling

Berlingske Talentfuld ung læge blev iværksætter - nu vil han kurere lægemanglen

MedWatch Københavnsk sundhedsselskab vaccinerer mod covid-19 i England – nu vil de gøre det samme i Danmark

Berlingske SAS-stewardesser køres i stilling til at vaccinere Danmark fri af coronakrisen

Politiken Regioner underskriver aftale med Practio om tilvalgsordning

JydskeVestkysten Over 40.000 har fået fravalgte vacciner

05. Kontakt os

For pressehenvendelser, kontakt vores PR-ansvarlige, Aneelah Hussain, på ah@practio.com. For andre henvendelser, kontakt os på info@practio.dk.