COVID-19 Antigentest Nu kan virksomheder selv teste medarbejdere

Gør hverdagen lettere og mere sikker for dine medarbejdere ved at sørge for, at de hurtigt og enkelt kan blive testet.

Dit eget personale står for at udføre lyntesten. I kan derfor teste præcis hvornår og hvor ofte, I ønsker. Det tager ca. 5 min. at udføre en test, og efter 20 min. kommer svaret automatisk i medarbejderens coronapas. Produktet er til virksomheder og organisationer i alle størrelser, og koster kun 75 kr. pr. test.

4 gode grunde til at vælge Practios løsning til lyntest

1 Nem og hurtig uddannelse

Du vælger selv hvem og hvor mange medarbejdere, der skal stå for at udføre tests i virksomheden. Uddannelse af dit personale foregår online og tager kun ca. 2 timer. Det er Practios læge der afholder uddannelsen, og den er gratis.

2 Automatisk registrering i coronapas

Testresultatet registreres automatisk i det digitale coronapas efter 25 minutter, og er gyldigt i 48 timer.

3 Attraktiv pris

Vores antigentest koster 75 kroner. Der er intet opstartsgebyr og minimumbestilling er kun 250 stk. Prisen er inkl. uddannelse, integration til det officielle coronapas system samt ubegrænset kundeservice.

4 Sikker test

Testene er CE-godkendte og godkendt af Lægemiddelstyrelsen – og lige så sikre som de hurtige antigentest, der anvendes i regionale testcentre. Alle sundhedsdata håndteres sikkert efter gældende GDPR-lovgivning.

Hvordan foregår lyntest i virksomheden?

Testen er en lyntest med podning i næsen, som mange kender fra de regionale testcentre. Tests udføres af jeres medarbejdere, som vi uddanner til formålet. Efter uddannelse arbejder de på delegation fra vores læge. Deres rolle er at formidle testen, der foregår i følgende trin:

1 Udfyldelse af testark

Brugeren udfylder testark med personoplysninger.

2 Udførsel af test

Den uddannede medarbejder udleverer podepind og superviserer, at brugeren tester sig selv korrekt jf. instruks.

3 Aflæsning og registrering af testresultat

Testresultatet er klar efter 15 min. Den uddannede medarbejder registrerer resultatet i vores it-system, og der udsendes på samme tid en SMS til brugeren med resultatet.

4 Registrering i coronapas

Efter yderligere 10 minutter registreres resultatet automatisk i brugerens coronapas.

Tests skal foregå i afskærmet område, f.eks. i et mødelokale, og der skal være værnemidler, computer med internetforbindelse og makuleringsmaskine til rådighed.

Hvordan kommer din virksomhed i gang?

Hvis du ønsker at tilbyde antigentest i din virksomhed kan du kontakte Practio på tlf. 35301098 eller på mail via salg@practio.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Kan alle virksomheder teste selv?
Hvor sikker er lyntesten?
Hvad koster det at tilbyde lyntest?
Hvad kræver det af udstyr?
Hvordan håndteres persondata?