Sundhedsydelser tilgængelige for alle

Den globale mangel på sundhedspersonale gør det svært for sektoren at opfylde patienternes stigende behov for pleje. Det er Practio's mål at afhjælpe dette ved at omdanne apoteker til sundhedscentre, for at give borgerne nemmere adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet.

Siden vores grundlæggelse i 2015, har Practio's digitale platform åbnet op for et stort potentiale for apoteker, som nu kan fungere som lokale sundhedscentre for borgere i Danmark, Storbritannien og Tyskland.

Sådan bidrager vi

  • Vi øger adgangen til sundhedspleje I 2025 forventer verdenssundhedsorganisationen, WHO (World Health Organization), en global mangel på næsten 13 millioner sundhedsprofessionelle. Vores mål er at reducere denne mangel ved at uddanne apotekspersonale, så de kan tilbyde patienter bedre adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet.

  • Vi forbedrer patientsikkerheden Vores digitale løsninger er udviklet af vores team af læger og ingeniører, og hjælper sundhedspersonale med at forbedre patientsikkerheden ved at reducere behandlingsfejl.

  • Vi hjælper betalere af sundhedsydelser med at spare penge Ifølge WHO, stiger udgifterne til sundhedsydelser med mere end 4 % hvert år. Ved at bruge digitale løsninger, kan vi hjælpe med at reducere udgifterne, så betalere af sundhedsydelser, herunder patienter og skatteydere, kan spare penge.

Mere information

Er du apoteker med interesse i at høre mere om et samarbejde med os, så læs mere her.

Har du generelle spørgsmål, så skriv til info@practio.dk. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt.