Influenzavaccination

I samarbejde med lokale apoteker i hele landet, har Practio gennemført over 180,000 influenzavaccinationer indtil nu.

Hvorfor skal du tilbyde influenzavaccinationer på dit apotek?

Det er nemt og sikkert

Practio’s læger påtager sig det medicinske ansvar. Vi har mange års erfaring med influenzavaccinationer, og vi har en hotline til sundhedspersonale, hvis I behøver hjælp efter opstart.

Gratis uddannelse

Practio uddanner dit apotekspersonale, så de er klar til at vaccinere mod influenza. Uddannelsen er gratis, og varer kun seks timer for nye vaccinatører og tre timer for vaccinatører, der skal re-certificeres.

Intet opstartsgebyr

Der er intet opstartsgebyr, hvis du vil tilbyde influenzavaccinationer på dit apotek. Da uddannelsen kun er estimeret til cirka 6 timer for nye vaccinatører, er der altså ingen store udgifter for dit apotek når I starter op.

Teknologiplatform til journalføring

Practio har udviklet vores egen teknologiplatform, som dit apotek kan bruge til journalføring, når I gennemfører influenzavaccinationer. Vores teknologiplatform gør det muligt at reducere behandlingsfejl, og dermed forbedre patientsikkerheden.

Online markedsføring

Vi har et team af erfarne medarbejdere, der sørger for markedsføringen, og du skal derfor ikke bekymre dig om at få patienter ned på dit apotek.

Yderligere spørgsmål?

Vil du vide mere om vores influenzavaccinationsservice, så kontakt os venligst på info@practio.dk. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt.

Relaterede artikler

Rejsevaccination

Practio har tilbudt rejsevaccinationer på apoteker i hele landet siden vores grundlæggelse i 2015, og har vaccineret flere tusinder af danskere før deres udlandsrejse.

COVID-19 antistoftest

COVID-19 antistoftest undersøger, om patienten tidligere har haft coronavirus. Det er en hurtigtest, og det tager kun 10 minutter at give patienten svar.