COVID-19 antistoftest

COVID-19 antistoftest undersøger, om patienten tidligere har haft coronavirus. Det er en hurtigtest, og det tager kun 10 minutter at give patienten svar.

Hvorfor skal du tilbyde COVID-19 antistoftest på dit apotek?

Det er nemt og sikkert

Practio’s læger påtager sig det medicinske ansvar, og vi har en hotline til sundhedspersonale, hvis I behøver hjælp efter opstart. 

Gratis uddannelse

Practio uddanner dit apotekspersonale gratis. Uddannelsen er estimeret til cirka 90 minutter, og foregår online.

Intet opstartsgebyr

Der er intet opstartsgebyr, hvis du vil tilbyde COVID-19 antistoftest på dit apotek. Da uddannelsen kun er estimeret til cirka 90 minutter, er der altså ingen store udgifter for dit apotek ved opstart.

Teknologiplatform til journalføring

Vi har udviklet vores egen teknologiplatform til journalføring ved gennemførelse af COVID-19 antistoftest, da det gør det muligt at reducere behandlingsfejl og forbedre patientsikkerheden. 

Online markedsføring

Practio sørger for markedsføringen, og du skal derfor ikke bekymre dig om at få patienter ned på dit apotek.

Kom i gang med det samme

Da uddannelsen kun varer cirka 90 minutter per person, kan du hurtigt komme i gang med at tilbyde COVID-19 antistoftest på dit apotek.

Yderligere spørgsmål?

Vil du vide mere om COVID-19 antistoftest på apoteket, så kontakt os venligst på info@practio.dk. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt.

Relaterede artikler

Rejsevaccination

Practio har tilbudt rejsevaccinationer på apoteker i hele landet siden vores grundlæggelse i 2015, og har vaccineret flere tusinder af danskere før deres udlandsrejse.

Influenzavaccination

I samarbejde med lokale apoteker i hele landet, har Practio gennemført over 180,000 influenzavaccinationer indtil nu.